Jooh!

Luistelu ja elaintarha meni sateen takia puihin, joten mentiin sentteriin eli Times Squarella. Empire State Buildingi nahtiin mutta huippu oli ilmeisesti savun tai sumun peitossa ja samaan aikaan paikalle tuli kymmenkunta poliisia pillit ulvoen. En tieda miks... Otettiin siita sitten juoksuritolat ja mentiin paikalliseen pubiin miettimaan seuraavaa siirtoa. Yritettiin myos saada tiketit AC/DC:n keikalle, mutta ainoa myyja oli joku musta mies, josta ei ollut kovin luotettavaa kuvaa. Jatettiin sit se keikka ja tultiin hotellille ja kohta mennaan syomaan kaupungin parhaaseen meksikolaiseen ravintolaan. Siitapa se homma jatkuu ja huomenna NBA-paiva eli New York Knicks vs. Oklahoma..palataan! Terveiset Katille, porukoille, Manulle, mummolle ja Riitalle!

-Janne-

Nonnii, pitaa ihan ensiksi sanua etta oli helpotus etta ei saatu lippuja ACDC - vai mika se oli - konserttiin. Ei vois vahempaa kiinnostaa sellainen mossausbandi jossain lomilla. Janne unohti sanoa etta kaytiin myos Macy's-tavaratalossa, oli muuten aika iso mesta, mutta aika hintavaa tavaraa...

-Jukka-

Jope lahettaa terkkuja aitille ja isalle ja venlalle ja kaikille jotka tata lukee!

-Jope-

Jaha here we go again taitaa olla taas sipulirenkaat ja sporttibaari neljannen kerran talla reissulla eessa ku ei saatu muuta actionia ku nii nihkee paikka. ACDC ois ollu kylla huippu, juki ei syttyny, kuunnellaan sitte indicaa feverissa ku on parempi kerta :) 

-Hape-